Overige meldingen

Een besturingselement rich edit het bovenliggende venster kan meldingen om gebeurtenissen op het gebied van het besturingselement te controleren verwerken. Rich bewerken besturingselementen ondersteunen alle kennisgeving berichten gebruikt met besturingselementen bewerken evenals verschillende extra ones. U kunt bepalen welke meldingen een besturingselement rich edit stuurt haar bovenliggende venster door het instellen van de gebeurtenis masker.

Het masker van de gebeurtenis voor een besturingselement rich edit, gebruik het EM_SETEVENTMASK bericht. U kunt de huidige masker gebeurtenis voor een besturingselement rich edit ophalen met behulp van het EM_GETEVENTMASK bericht.

Een besturingselement rich edit het bovenliggende venster kunt filteren alle toetsenbord- en muisinvoer naar het besturingselement door de melding EN_MSGFILTER te verwerken. Het bovenliggende venster kunt voorkomen dat het toetsenbord of de muis bericht wordt verwerkt of het bericht kunt wijzigen door het wijzigen van de opgegeven MSGFILTER structuur.

Een toepassing kan verwerken de melding EN_PROTECTED om te ontdekken wanneer de gebruikers probeert beschermde tekst te wijzigen. U kunt naar een bereik van tekst markeert als beschermd, de beschermde karakter effect instellen. Zie Tekst met opmaak voor meer informatie,.

U kunt de gebruiker bestanden in een besturingselement rich edit langs de melding EN_DROPFILES verwerking inschakelen. De opgegeven ENDROPFILES structuur bevat informatie over de bestanden wegvalt.

Index