WM_MDIGETACTIVE

Een toepassing verzendt het bericht WM_MDIGETACTIVE naar een meerdere interface (MDI) client documentvenster op te halen van de ingang naar de actieve MDI-subvenster.

WM_MDIGETACTIVE wParam = 0;           / / niet gebruikt; moet nul lParam = lpfMaximized (LPBOOL); / / optionele aanwijzer naar gemaximaliseerd vlag 
 

Parameters

lpfMaximized
Waarde van lparam. Dit is een optionele aanwijzer naar een variabele vlag gemaximaliseerd staat. Als lpfMaximized niet-NULL is, is de BOOL het verwijst naar ingesteld om aan te geven de gemaximaliseerde toestand van het MDI-subvenster. TRUE geeft aan dat het venster is gemaximaliseerd, FALSE geeft aan dat het niet is. Dit is equivalent aan de vermelding door de eersterangs woord van de resulterende waarde van het WM_MDIGETACTIVE bericht onder 16-bits Windows geleverd. Als lpfMaximized NULL is, wordt de parameter genegeerd.

Retourwaarden

De retourwaarde is de ingang naar de actieve MDI-subvenster.

Opmerkingen

Let zorgvuldig op een verandering in hoe dit bericht geeft aan maximalisatie. In 16-bits Windows, het bericht terug waarde bevat een vlag die aangeeft of het MDI-subvenster is gemaximaliseerd. In de Win32 API bevat de resultaatwaarde niet deze vlag. In plaats daarvan, van het MDI kind venster gemaximaliseerd staat wordt aangegeven door het instellen van een variabele BOOL via de optionele parameter in lParam, lpfMaximized.

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 3.1 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Niet-ondersteunde.
Header:Verklaard in winuser.h.

Zie ook

Meerdere Document Interface overzicht, meerdere Document Interface berichten

Index