LB_ADDSTRING

Een toepassing verzendt een bericht LB_ADDSTRING een tekenreeks toevoegen aan een keuzelijst. Als de keuzelijst niet de LBS_SORT stijl hoeft, wordt de tekenreeks toegevoegd aan het einde van de lijst. Anders, de tekenreeks wordt ingevoegd in de lijst en de lijst is gesorteerd op.

LB_ADDSTRING wParam = 0;             / / niet gebruikt; moet nul lParam = (LPARAM) (LPCTSTR) lpsz;  / / adres van tekenreeks toe te voegen 
 

Parameters

lpsz
Waarde van lParam. Pointer naar de op null eindigende tekenreeks die moet worden toegevoegd.

Als u de keuzelijst met invoervak met een door de eigenaar getekende stijl maken maar zonder de LBS_HASSTRINGS stijl, de waarde van de parameter lpsz wordt opgeslagen als gegevens van het object in plaats van de tekenreeks wil het anders. U kunt de LB_GETITEMDATA en LB_SETITEMDATA berichten ophalen of wijziging van gegevens die het item verzenden.

Retourwaarden

De retourwaarde is de op nul gebaseerde index van de tekenreeks in de keuzelijst. Als een fout optreedt, is de geretourneerde waarde LB_ERR. Als er onvoldoende ruimte de nieuwe tekenreeks wilt opslaan, is de retourwaarde LB_ERRSPACE.

Opmerkingen

Als u een eigenaar getekende keuzelijst met de LBS_SORT stijl maar niet de LBS_HASSTRINGS stijl maken, stuurt het systeem het bericht WM_COMPAREITEM een of meerdere keren aan de eigenaar van de keuzelijst om het nieuwe item goed in de keuzelijst.

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 3.1 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Versie 1.0 of hoger vereist.
Header:Verklaard in winuser.h.

Zie ook

Lijst vakken overzicht, lijst vak berichten, LB_DELETESTRING, LB_INSERTSTRING, LB_SELECTSTRING, WM_COMPAREITEM

Index