EM_SETWORDBREAKPROC

Een toepassing verzendt het bericht EM_SETWORDBREAKPROC naar een edit-besturingselement de standaardfunctie van word wrap vervangen door een toepassing gedefinieerde word wrap functie.

EM_SETWORDBREAKPROC wParam = 0;                 / / niet gebruikt; moet nul lParam = (LPARAM) (EDITWORDBREAKPROC) ewbprc; / / functie adres 
 

Parameters

ewbprc
Waarde van lParam. Hiermee geeft u het adres van de functie van toepassing gedefinieerde woord wrap. Zie voor meer informatie over het verbreken van regels, de beschrijving van de EditWordBreakProc callback functie.

Retourwaarden

Dit bericht geeft niet als resultaat een waarde.

Opmerkingen

Een woord wrap functie scant een tekst buffer waarin tekst wordt verzonden naar het scherm, op zoek naar het eerste woord dat niet past op de huidige regel van het scherm. De functie woord wrap plaatst dit woord aan het begin van de volgende regel op het scherm.

Een woord wrap functie bepaalt het punt waarop het systeem moet breken een tekstregel voor meerdere regels bewerken besturingselementen, meestal bij een spatie tussen twee woorden. Meerdere regels of een besturingselement voor één regel bewerken kan deze functie aanroept wanneer de gebruiker op pijltoetsen in combinatie met de ctrl-toets om de invoegpunt naar het volgende woord of vorige woord. De standaardfunctie van word wrap breekt een regel tekst bij een spatie. De toepassing gedefinieerde functie kan definiëren de word wrap optreden bij een afbreekstreepje of een ander teken dan een spatie.

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 3.1 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Niet-ondersteunde.
Header:Verklaard in winuser.h.

Zie ook

Overzicht van besturingselementen bewerken, bewerken van besturingsberichten, EditWordBreakProc, EM_FMTLINES, EM_GETWORDBREAKPROC

Index