EM_SETLIMITTEXT

Een toepassing verzendt het bericht EM_SETLIMITTEXT de tekst limiet voor een edit-besturingselement instellen. De tekst limiet is de maximale hoeveelheid tekst, in bytes, die het besturingselement bewerken kan bevatten. Vergeet niet dat in de ANSI-tekenset, elk teken één byte is, en in de Unicode-tekenset, elk teken twee bytes is.

EM_SETLIMITTEXT wParam = (WPARAM) cchMax;  / / nieuwe tekst grenzen, in tekens lParam = 0;         / / niet gebruikt, moet nul zijn 
 

Parameters

cchMax
Waarde van wParam. Hiermee geeft u de nieuwe tekst limiet, in tekens. Als deze parameter 0 is, wordt de tekst een maximale limiet ingesteld door het systeem. Zie opmerkingen voor meer informatie,.

Retourwaarden

Dit bericht geeft niet als resultaat een waarde.

Opmerkingen

Windows NT: Besturingselementen voor één regel bewerken, de tekst is 0x7FFFFFFE bytes of de waarde van de parameter wParam , kleinste waarde is. Besturingselementen voor meerdere regels bewerken, deze waarde is 0xFFFFFFFF bytes of de waarde van de parameter wParam , kleinste waarde is van.

Windows 95 en Windows 98: Besturingselementen voor één regel bewerken, de tekst is 0x7FFE bytes of de waarde van de parameter wParam , kleinste waarde is. Besturingselementen voor meerdere regels bewerken, deze waarde is de waarde van de parameter wParam of 0xFFFF bytes, kleinste waarde is van.

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 4.0 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Versie 1.0 of hoger vereist.
Header:Verklaard in winuser.h.

Zie ook

Overzicht van besturingselementen bewerken, bewerken van besturingsberichten, EM_GETLIMITTEXT

Index