Kennisgeving besturingsberichten bewerken

De gebruiker maakt bewerken aanvragen met behulp van het toetsenbord en de muis. Het systeem stuurt elke aanvraag naar bovenliggende venster van het besturingselement bewerken in de vorm van een WM_COMMAND -bericht. Het bericht bevat de aanduiding van het besturingselement bewerken in het woord van lagere orde van de wParam parameter, de handle van het besturingselement bewerken in de parameter lParam , en een bericht bewerken controle kennisgeving overeenkomt met de actie van de gebruiker in de eersterangs woord van de wParam -parameter.

Een toepassing moet elk Meldingsbericht controleren en reageren. De volgende tabel vindt u elke bewerken kennisgeving besturingsbericht en de actie die het genereert.

Melding Actie van de gebruiker
EN_CHANGE De gebruiker heeft de tekst in een edit-besturingselement aangepast. Het systeem bijwerken u de weergave voor het verzenden van dit bericht (in tegenstelling tot EN_UPDATE).
EN_ERRSPACE Het besturingselement voor bewerking kan niet genoeg geheugen om te voldoen aan een specifieke aanvraag toewijzen.
EN_HSCROLL De gebruiker heeft geklikt op de horizontale schuifbalk van het besturingselement bewerken. Het systeem verzendt dit bericht voordat het scherm wordt bijgewerkt.
EN_KILLFOCUS De gebruiker heeft geselecteerd van een ander besturingselement.
EN_MAXTEXT Terwijl u tekst invoegt, heeft de gebruiker het opgegeven aantal tekens voor het besturingselement voor bewerking overschreden. Invoeging is afgebroken. Dit bericht is ook verzonden wanneer een edit-besturingselement geen de ES_AUTOHSCROLL stijl heeft en het aantal tekens moet worden ingevoegd groter is dan de breedte van het besturingselement bewerken of wanneer u een edit-besturingselement heeft geen de ES_AUTOVSCROLL stijl en het totale aantal regels moet worden ingevoegd overschrijdt de hoogte van het besturingselement bewerken.
EN_SETFOCUS De gebruiker heeft geselecteerd dit besturingselement bewerken.
EN_UPDATE De gebruiker heeft de tekst in het besturingselement voor bewerking gewijzigd en het systeem is ongeveer om de nieuwe tekst weer te geven. Het systeem verzendt dit bericht na het opmaken, maar vr weer te geven, zodat de toepassing kunt het vensterformaat bewerken controle.
EN_VSCROLL De gebruiker heeft geklikt verticale schuifbalk van het besturingselement bewerken. Het systeem verzendt dit bericht voordat het scherm wordt bijgewerkt.

Bovendien, signaal het systeem een WM_CTLCOLOREDIT naar een edit-besturingselement de bovenliggende venster voordat het besturingselement voor bewerking wordt getekend. Dit bericht bevat een greep van het besturingselement bewerken weergave context (DC) en een handvat van het onderliggende venster. Het bovenliggende venster kunt deze grepen van het besturingselement bewerken tekst en achtergrondkleuren wijzigen.

Index