EM_SETHANDLE

Een toepassing verzendt een EM_SETHANDLE bericht aan het handvat van het geheugen dat wordt gebruikt door een besturingselement voor tekst met meerdere regels instellen.

EM_SETHANDLE wParam = (WPARAM) (HLOCAL) hloc; / / verwerken van geheugen buffer lParam = 0;           / / niet gebruikt; moet nul zijn 
 

Parameters

hloc
Waarde van wParam. Ingang naar het geheugen dat het besturingselement bewerken gebruikt voor het opslaan van de tekst die momenteel wordt weergegeven in plaats van zijn eigen geheugen toewijzing. Indien nodig, reallocates het besturingselement dit geheugen.

Retourwaarden

Dit bericht geeft niet als resultaat een waarde.

Opmerkingen

Voordat een toepassing een nieuwe geheugen greep stelt, het moet een boodschap EM_GETHANDLE om op te halen van de greep van de huidige geheugenbuffer en moet dat geheugen vrij.

Een edit-besturingselement reallocates automatisch de gegeven buffer wanneer nodig zijn extra ruimte voor tekst, of het genoeg tekst verwijdert zodat extra ruimte niet langer nodig is.

Verzenden van een bericht EM_SETHANDLE wist de buffer ongedaan maken (EM_CANUNDO retourneert nul) en de interne wijziging vlag (EM_GETMODIFY retourneert nul). Het venster Controle bewerken opnieuw wordt getekend.

Een toepassing kan verzenden dit bericht een besturingselement meerdere regels bewerken in een dialoogvenster alleen als het heeft gemaakt in het dialoogvenster met de stijlenset vlag DS_LOCALEDIT.

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 3.1 of hoger vereist.
Windows:Niet-ondersteunde.
Windows CE:Versie 2.0 of hoger vereist.
Header:Verklaard in winuser.h.

Zie ook

Overzicht van besturingselementen bewerken, bewerken van besturingsberichten, EM_CANUNDO, EM_GETHANDLE, EM_GETMODIFY

Index