EM_SETIMESTATUS

[Dit is voorlopige documentatie en onderhevig aan veranderingen.]

Een toepassing verzendt het bericht EM_SETIMESTATUS gedrag van het besturingselement bewerken met de IME wijzigen.

EM_SETIMESTATUS
wParam = (WPARAM) status;
lParam = (LPARAM) data

Parameters

status
Geeft het type van status instellen. Deze parameter kan de volgende waarde worden.
Waarde Betekenis
EMSIS_COMPOSITIONSTRING Stelt voor de afhandeling gedrag compositietekenreeks.

gegevens
Specifieke gegevens voor het type instellen. Deze parameter kan bestaan uit een combinatie van de volgende waarden met de EMSIS_COMPOSITIONSTRING waarde voor status,.
Waarde Betekenis
EIMES_GETCOMPSTRATONCE Als deze vlag is ingesteld, wordt het besturingselement voor bewerking haken de WM_IME_COMPOSITION bericht en als resultaat gegeven het resultaat onmiddellijk. Als deze vlag niet is ingesteld, het besturingselement bewerken WM_IME_COMPOSITION aan de standaard venster procedure doorgegeven en verwerkt de resultaattekenreeks wordt uit het bericht WM_CHAR ; Dit is het standaardgedrag van het besturingselement bewerken.
EIMES_CANCELCOMPSTRINFOCUS Als deze vlag is ingesteld, wordt het besturingselement voor bewerking de compositietekenreeks geannuleerd wanneer het het WM_SETFOCUS bericht ontvangt. Als deze vlag niet is ingesteld, wordt het besturingselement voor bewerking niet geannuleerd de compositietekenreeks; Dit is het standaardgedrag van het besturingselement bewerken.
EIMES_COMPLETECOMPSTRKILLFOCUS Als deze vlag is ingesteld, is het besturingselement voor bewerking voltooid de compositietekenreeks na ontvangst van het bericht WM_KILLFOCUS . Als deze vlag niet is ingesteld, wordt het besturingselement voor bewerking niet voltooid de compositietekenreeks; Dit is het standaardgedrag van het besturingselement bewerken.

Retourwaarden

Geeft als resultaat de vorige waarde van de parameter data.

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 5.0 of hoger vereist.
Windows:Windows 98 vereist.
Windows CE:Niet-ondersteunde.
Header:Verklaard in winuser.h.

Zie ook

Overzicht van besturingselementen bewerken, bewerken van besturingsberichten, EM_GETIMESTATUS

Index