Dialoogvenster vak lettertypen

Het systeem stelt alle tekst in een dialoogvenster met behulp van het systeemlettertype standaard. Een toepassing kan direct het systeem een ander lettertype gebruiken door de stijl van de DS_SETFONT voor het dialoogvenster instellen en een punt grootte en lettertype naam te geven. Hoewel een dialoogvenster vak sjabloon u een lettertype opgeven kunt, het systeem gebruikt altijd het systeemlettertype voor de titel en de menu's van het dialoogvenster; de DS_SETFONT stijl verandert dit niet.

Wanneer de DS_SETFONT stijl is opgegeven, signaal het systeem een WM_SETFONT naar het dialoogvenster vak procedure en aan elk besturingselement als het besturingselement wordt gemaakt. Het dialoogvenster vak procedure is verantwoordelijk voor het opslaan van de greep lettertype met het WM_SETFONT bericht doorgegeven en de greep selecteren in de apparaatcontext display wanneer het tekst naar de venster schrijft. Vooraf gedefinieerde controles doen dit standaard.

Wanneer de DS_SETFONT stijl wordt gegeven, gebruikt het systeem de gemiddelde breedte van het lettertype voor het berekenen van de positie en de afmetingen van het dialoogvenster. Anders, het maakt gebruik van de gemiddelde breedte van de systeemdoopvont.

Index