Dialoogvenster vak standaardbericht Processing

Het venster voor de klasse box vooraf gedefinieerde dialoogvenster uitvoert standaard verwerking voor alle berichten die het vak procedure van dialoogvenster worden niet verwerkt. Wanneer het dialoogvenster vak procedure ONWAAR voor elk bericht retourneert, de vooraf gedefinieerde venster procedure controleert de berichten en voert de volgende standaardacties:

Bericht Standaardactie
DM_GETDEFID U kunt dit bericht verzenden in een dialoogvenster. Het dialoogvenster geeft als resultaat de id van de controle van de standaard push button, als het dialoogvenster een heeft; anders is het resultaat nul.
DM_REPOSITION U kunt dit bericht verzenden in een dialoogvenster op het hoogste niveau. Het dialoogvenster verplaatst zelf zodat het past op het bureaublad plaatsen.
DM_SETDEFID U kunt dit bericht verzenden in een dialoogvenster. Het dialoogvenster box sets de standaardknop push naar het besturingselement opgegeven besturingselement-id in de wParam -parameter.
WM_ACTIVATE Hiermee herstelt u de invoerfocus de controle ge´dentificeerd door de eerder opgeslagen greep als het dialoogvenster is geactiveerd. Anders slaat de procedure u de handle van het besturingselement de invoerfocus gelet.
WM_CHARTOITEM Geeft als resultaat nul.
WM_CLOSE Het dialoogvenster IDCANCEL opgeven als de id van het besturingselement ambten de melding BN_CLICKED . Als het dialoogvenster de aanduiding van een IDCANCEL-besturingselement heeft en het besturingselement is uitgeschakeld, de procedure klinkt een waarschuwing en wordt het bericht niet.
WM_COMPAREITEM Geeft als resultaat nul.
WM_ERASEBKGND Het dialoogvenster vak clientgebied vult met behulp van ofwel de borstel geretourneerd uit het WM_CTLCOLORDLG bericht of met de standaard vensterkleur.
WM_GETFONT Returns the handle van het dialoogvenster toepassing gedefinieerde vak Lettertype.
WM_INITDIALOG Geeft als resultaat nul.
WM_LBUTTONDOWN Een CB_SHOWDROPDOWN signaal aan de keuzelijst met invoervak met de invoerfocus, het besturingselement te verbergen van de drop-down lijstvakje te regisseren. De procedure roept DefWindowProc om de standaardactie te voltooien.
WM_NCDESTROY Releases globale geheugen toegewezen voor besturingselementen bewerken in het dialoogvenster (geldt voor dialoogvensters in Windows-toepassingen die de DS_LOCALEDIT stijl opgeven) en bevrijdt een toepassing gedefinieerde lettertype (geldt voor dialoogvensters die stijl geven voor de DS_SETFONT). De procedure roept de functie DefWindowProc om de standaardactie te voltooien.
WM_NCLBUTTONDOWN Een CB_SHOWDROPDOWN signaal aan de keuzelijst met invoervak met de invoerfocus, het besturingselement te verbergen van de drop-down lijstvakje te regisseren. De procedure roept DefWindowProc om de standaardactie te voltooien.
WM_NEXTDLGCTL Hiermee stelt u de input focus naar het volgende of het vorige besturingselement in het dialoogvenster, aan de controle ge´dentificeerd door de handgreep in de wParam -parameter of naar het eerste besturingselement in het dialoogvenster dat wordt weergegeven, niet uitgeschakeld, en heeft de WS_TABSTOP stijl. De procedure negeert dit bericht als het huidige venster met de invoerfocus niet een besturingselement is.
WM_SETFOCUS Hiermee stelt u de invoerfocus naar het besturingselement ge´dentificeerd door een eerder opgeslagen besturingsgreep venster. Als geen dergelijke handvat bestaat, wordt de procedure de invoerfocus ingesteld naar het eerste besturingselement in het dialoogvenster vak sjabloon die is zichtbaar, niet uitgeschakeld, en heeft de WS_TABSTOP stijl. Als er geen dergelijke controle bestaat, de procedure de invoerfocus ingesteld naar het eerste besturingselement in de sjabloon.
WM_SHOWWINDOW Hiermee slaat u de handle van het besturingselement de invoerfocus hebben als het dialoogvenster is verborgen, dan roept DefWindowProc om de standaardactie te voltooien.
WM_SYSCOMMAND Hiermee slaat u de handle van het besturingselement de invoerfocus hebben als het dialoogvenster is geminimaliseerd, dan roept DefWindowProc om de standaardactie te voltooien.
WM_VKEYTOITEM Geeft als resultaat nul.

De procedure van de vooraf gedefinieerde venster geeft alle andere berichten aan DefWindowProc voor standaard verwerking.

Index