WM_NEXTDLGCTL

WM_NEXTDLGCTL wordt het bericht aan een dialoogvenster vak procedure om de toetsenbordfocus naar een ander besturingselement in het dialoogvenster.

WM_NEXTDLGCTL wCtlFocus = wParam;              / / controle voor focus fHandle identificeert = LOWORD(lParam) (BOOL); / / wParam behandelen vlag 
 

Parameters

wCtlFocus
Waarde van wParam. Als de fHandle -parameter TRUE is, identificeert de wCtlFocus -parameter het besturingselement dat de focus ontvangt. Als fHandle FALSE is, is wCtlFocus een vlag die aangeeft of het volgende of vorige besturingselement met de WS_TABSTOP stijl de focus krijgt. Als wCtlFocus gelijk is aan nul, focus het volgende besturingselement de; anders, met de WS_TABSTOP stijl het vorige besturingselement de focus ontvangt.
fHandle
Waarde van lParam. Bevat een vlag die aangeeft hoe het systeem maakt gebruik van de parameter wCtlFocus . Als de fHandle -parameter TRUE is, is wCtlFocus een greep die is gekoppeld aan het besturingselement dat de focus; anders, wCtlFocus is een vlag die aangeeft of het volgende of vorige besturingselement met de WS_TABSTOP stijl de focus krijgt.

Retourwaarden

Een toepassing moet nul retourneren als het dit bericht verwerkt.

Opmerkingen

Het effect van dit bericht verschilt van die van de functie SetFocus omdat WM_NEXTDLGCTL de rand rond het besturingselement wijzigt.

Gebruik de functie SendMessage niet een WM_NEXTDLGCTL-bericht te verzenden als uw toepassing gelijktijdig andere berichten dat de focus moet verwerken. Gebruik in plaats daarvan de PostMessage -functie.

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 3.1 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Versie 1.0 of hoger vereist.
Header:Verklaard in winuser.h.

Zie ook

Overzicht van dialoogvenster vakken, dialoogvensterberichten, PostMessage, SendMessage, SetFocus

Index