WM_CHOOSEFONT_GETLOGFONT

Het WM_CHOOSEFONT_GETLOGFONT bericht verzenden in het dialoogvenster lettertype kunt u opvragen over de huidige lettertype selecties van de gebruiker.

WM_CHOOSEFONT_GETLOGFONT wParam = 0;                / / niet gebruikt, moet nul lParam = lplf (LPLOGFONT); / / adres van struct. met lettertype gegevens 
 

Parameters

lplf
Pointer naar een LOGFONT structuur die informatie over het huidige lettertype selecties van de gebruiker ontvangt.

Retourwaarden

Dit bericht geeft niet als resultaat een waarde.

Opmerkingen

De ChooseFont functie maakt een dialoogvenster lettertype . Wanneer de gebruiker het dialoogvenster lettertype sluit , retourneert de ChooseFont -functie informatie over lettertype selecties van de gebruiker in de CHOOSEFONT structuur. Het lid lpLogFont van de CHOOSEFONT structuur is een aanwijzer naar een LOGFONT structuur.

Het WM_CHOOSEFONT_GETLOGFONT bericht gebruiken om informatie te krijgen over het huidige lettertype selecties van de gebruiker terwijl het dialoogvenster lettertype geopend is. Bijvoorbeeld, als u de knop toepassen in het dialoogvenster lettertype de pagina, de boodschap om informatie over het lettertype wilt toepassen op de huidige tekstselectie.

Meestal inschakelen u een CFHookProc haak procedure proces WM_COMMAND berichten voor de toepassen knop. Wanneer de gebruiker op de knop toepassen , verzendt de haak procedure het bericht WM_CHOOSEFONT_GETLOGFONT naar het dialoogvenster.

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 3.1 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Niet-ondersteunde.
Header:Verklaard in commdlg.h.

Zie ook

Overzicht van bibliotheek het gemeenschappelijk dialoogvenster, gemeenschappelijk dialoogvensterberichten, CFHookProc, ChooseFont, CHOOSEFONT, LOGFONT, WM_COMMAND

Index