PrintDlg

De functie PrintDlg weergegeven een dialoogvenster afdrukken of een Print Setup -dialoogvenster. Het dialoogvenster afdrukken manier kan de gebruiker de eigenschappen van een bepaalde afdruktaak opgeven.

Het dialoogvenster afdrukken Setup moet niet worden gebruikt in nieuwe toepassingen. Het is achterhaald door de pagina Setup common dialog box gemaakt door de PageSetupDlg functie.

BOOL PrintDlg ()  LPPRINTDLG  lppd / / aanwijzer structuur met initialisatie gegevens);
 

Parameters

lppd
Aanwijzer naar een PRINTDLG structuur waarin de gegevens gebruikt voor het initialiseren van het dialoogvenster. Wanneer PrintDlg wordt geretourneerd, bevat deze structuur informatie over selecties van de gebruiker.

Retourwaarden

Als de gebruiker op de knop OK klikt, wordt de retourwaarde is aan nul. De leden van de PRINTDLG structuur waarnaar door de parameter lppd geeft aan van de gebruiker selecties.

Als de gebruiker geannuleerd of gesloten in het dialoogvenster afdrukken of Printerinstelling of er is een fout opgetreden, is de retourwaarde nul. Uitgebreide foutinformatie, gebruikt de CommDlgExtendedError functie. Als de gebruiker geannuleerd of het dialoogvenster gesloten, retourneert CommDlgExtendedError nul; anders is het resultaat een van de volgende waarden:

CDERR_FINDRESFAILURE PDERR_CREATEICFAILURE
CDERR_INITIALIZATION PDERR_DEFAULTDIFFERENT
CDERR_LOADRESFAILURE PDERR_DNDMMISMATCH
CDERR_LOADSTRFAILURE PDERR_GETDEVMODEFAIL
CDERR_LOCKRESFAILURE PDERR_INITFAILURE
CDERR_MEMALLOCFAILURE PDERR_LOADDRVFAILURE
CDERR_MEMLOCKFAILURE PDERR_NODEFAULTPRN
CDERR_NOHINSTANCE PDERR_NODEVICES
CDERR_NOHOOK PDERR_PARSEFAILURE
CDERR_NOTEMPLATE PDERR_PRINTERNOTFOUND
CDERR_STRUCTSIZE PDERR_RETDEFFAILURE

Opmerkingen

Als de haak procedure (waarnaar wordt verwezen door de lpfnPrintHook of lpfnSetupHook lid van de PRINTDLG structuur) het bericht WM_CTLCOLORDLG verwerkt, moet de haak procedure een handvat voor het penseel dat moet worden gebruikt om te schilderen de controle achtergrond terugkeren.

Windows NT 5.0 en hoger: U kunt de functie PrintDlgEx om een eigenschappenvenster afdrukken, die heeft een algemene pagina met controles vergelijkbaar met gemeenschappelijk in het dialoogvenster afdrukken weer te geven.

Windows CE: De PRINTDLG structuur bevat verschillende leden in Windows CE dan zij in Windows desktop platformen doet.

Syntaxisinfo

nbsp;áWindows &NT: versie 3.1 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Versie 2.0 of hoger vereist.
Header:Verklaard in commdlg.h.
Bibliotheek importeren:Gebruik comdlg32.lib.
Unicode:Ge´mplementeerd als Unicode en ANSI-versies van Windows NT.

Zie ook

Overzicht van bibliotheek het gemeenschappelijk dialoogvenster, Common Dialog Box functioneert, CommDlgExtendedError, CreateDC, DOCINFO, PRINTDLG, PrintHookProc, SetupHookProc, StartDoc, WM_CTLCOLORDLG

Index