WM_PSD_YAFULLPAGERECT

Het bericht WM_PSD_YAFULLPAGERECT waarschuwt de haak-procedure van het dialoogvenster pagina-instelling dat het dialoogvenster is ongeveer te trekken het retouradres gedeelte van een voorbeeldpagina envelop .

WM_PSD_YAFULLPAGERECT hDC = wParam (WPARAM) (HDC);               / / verwerken van het apparaat context lprcYaFullPage = lParam (LPARAM) (LPRECT); / / afmetingen van pagina rechthoek 
 

Parameters

hDC
Waarde van wParam. Handvat van de device-context voor de voorbeeldpagina.
lprcPage
Waarde van lParam. Pointer naar een RECT structuur waarin de coördinaten, in pixels, van de voorbeeldpagina.

Retourwaarden

Als de procedure haak TRUE retourneert, trekt het dialoogvenster niet het retouradres gedeelte van een voorbeeldpagina envelop.

Als de procedure haak FALSE retourneert, vestigt het dialoogvenster het retouradres gedeelte van een voorbeeldpagina envelop.

Als de papiersoort niet een envelop is, heeft de geretourneerde waarde geen effect.

Opmerkingen

Het dialoogvenster pagina-instelling bevat een afbeelding van een voorbeeldpagina waarmee wordt aangegeven hoe de selecties van de gebruiker invloed op het uiterlijk van de afgedrukte uitvoer. Wanneer u de functie PageSetupDlg aanroept, kunt u een PagePaintHook haak procedure voor het aanpassen van het uiterlijk van de voorbeeldpagina bieden. Wanneer het dialoogvenster is ongeveer te trekken van de inhoud van de voorbeeldpagina, verzendt het dialoogvenster een opeenvolging van WM_PSD-berichten naar de haak-procedure .

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 3.51 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Niet-ondersteunde.
Header:Verklaard in commdlg.h.

Zie ook

Overzicht van bibliotheek het gemeenschappelijk dialoogvenster, gemeenschappelijk dialoogvensterberichten, PagePaintHook, PageSetupDlg, RECT, WM_PSD_PAGESETUPDLG

Index