Het dialoogvenster Pagina-instelling aanpassen

U kunt een aangepaste sjabloon opgeven voor het dialoogvenster Pagina-instelling , bijvoorbeeld als u wilt extra besturingselementen die uniek voor uw toepassing zijn opnemen. De PageSetupDlg functie gebruikt de aangepaste sjabloon in plaats van de standaardsjabloon.

 †††Om te zorgen voor een aangepaste sjabloon voor de pagina-instelling in het dialoogvenster
  1. De aangepaste sjabloon maken door de standaardsjabloon opgegeven in de PRNSETUP te wijzigen.DLG bestand. Het besturingselement-id's gebruikt in de standaard pagina Setup dialoogvenster sjabloon zijn gedefinieerd in de DLGS.H bestand.
  2. De PAGESETUPDLG structuur gebruiken om de sjabloon als volgt:

Filteren van berichten die worden verzonden naar het dialoogvenster vak procedure, kunt u een PageSetupHook haak procedure voorzien. Als u een aangepaste sjabloon gebruikt voor extra besturingselementen definiŽren, moet u een PageSetupHook haak procedure voor het verwerken van input voor uw besturingselementen opgeven. Bovendien kunt u een PagePaintHook haak procedure voor het aanpassen van de inhoud van de voorbeeldpagina weergegeven door in het dialoogvenster Pagina-instelling opgeven. Zie de voorbeeldpagina aanpassen voor meer informatie over de PagePaintHook haak procedure,.

 †††Om een PageSetupHook haak procedure
  1. Stel de PSD_ENABLEPAGESETUPHOOK vlag in de vlaggen lid van de PAGESETUPDLG structuur.
  2. Geef het adres van de haak-procedure in de lpfnPageSetupHook lid.

Na het verwerken van de WM_INITDIALOG boodschap, signaal het dialoogvenster vak procedure een WM_INITDIALOG aan de PageSetupHook haak procedure. De parameter lParam van dit bericht is een aanwijzer naar de structuur van de PAGESETUPDLG gebruikt voor het initialiseren van het dialoogvenster.

Index