Gemeenschappelijke dialoogvenster vak initialisatie vlaggen

Initialisatie vlaggen kunt u het gedrag en het uiterlijk van een gemeenschappelijk dialoogvenster wijzigen. Initialisatie vlaggen zijn de waarden die u in de vlaggen lid van de structuur gebruikt instelt voor het maken van het dialoogvenster. De vlaggen kunt u opgeven welke besturingselementen in het dialoogvenster ontvangen initiŽle waarden, geselecteerde besturingselementen uitschakelen en het bereik van waarden die de gebruiker met de besturingselementen instellen kan wijzigen. Ook kunt u de vlaggen haak procedures en aangepaste sjablonen voor de dialoogvensters inschakelen.

Bijvoorbeeld, stelt u de waarde CF_EFFECTS in de vlaggen lid van de CHOOSEFONT structuur om het dialoogvenster lettertype als een set besturingselementen wilt weergeven. Deze besturingselementen de gebruiker laten kiezen de kleur van de logische lettertype evenals of wilt gebruiken doorhalen en onderstrepen effecten.

De initialisatie vlagwaarden zijn uniek voor elk gemeenschappelijk dialoogvenster en worden beschreven in detail met de structuren die met hen corresponderen.

Index