WM_PSD_PAGESETUPDLG

Het bericht WM_PSD_PAGESETUPDLG bericht een PagePaintHook haak procedure dat het dialoogvenster pagina-instelling over te trekken van de inhoud van de voorbeeldpagina. De haak procedure kan dit bericht kunt uitvoeren initialisatie taken met betrekking tot de inhoud van de voorbeeldpagina tekening .

WM_PSD_PAGESETUPDLG wPaper = LOWORD(wParam);         / / papierformaat vlag wFlags = HIWORD(wParam);         / / afdrukstand markeren lppsd = lParam (LPPAGESETUPDLG); / / dialoogvenster vak informatie 
 

Parameters

wPaper
Waarde van het woord van de lage-orde van wParam. Hiermee geeft u een waarde die het papierformaat aangeeft. Deze waarde kan een van de waarden van de DMPAPER_ vermeld in de beschrijving van de DEVMODE -structuur.
wFlags
Waarde van de eersterangs woord van wParam. Geeft de afdrukstand van het papier of de envelop, en of de printer is een dot-matrix of HPPCL (Hewlett Packard Printer Control Language) apparaat. Deze parameter kan een van de volgende waarden worden:
0x0001 Papier in landscape-modus (dot matrix)
0x0003 Papier in landscape-modus (HPPCL)
0x0005 Papier in portretmodus (dot matrix)
0x0007 Papier in portretmodus (HPPCL)
0x000b Envelop in landscape-modus (HPPCL)
0x000d Envelop in portretmodus (dot matrix)
0x0019 Envelop in landscape-modus (dot matrix)
0x001f Envelop in portretmodus (HPPCL)

lppsd
Waarde van lParam. Punten aan een PAGESETUPDLG structuur die informatie die wordt gebruikt bevat voor het initialiseren van het dialoogvenster Pagina-instelling.

Retourwaarden

Als de haak procedure waar als resultaat geeft, het dialoogvenster verzendt geen berichten meer WM_PSD * en trekt niet in de steekproef pagina tot de volgende keer dat het systeem moet opnieuw tekenen van de voorbeeldpagina.

Als de haak procedure resulteert in ONWAAR, verzonden het dialoogvenster de resterende berichten van de tekening reeks.

Opmerkingen

Het dialoogvenster pagina-instelling bevat een afbeelding van een voorbeeldpagina waarmee wordt aangegeven hoe de selecties van de gebruiker invloed op het uiterlijk van de afgedrukte uitvoer. Wanneer u de functie PageSetupDlg aanroept, kunt u een PagePaintHook haak procedure voor het aanpassen van het uiterlijk van de voorbeeldpagina bieden. Wanneer het dialoogvenster is ongeveer te trekken van de inhoud van de voorbeeldpagina, verzendt het dialoogvenster een opeenvolging van WM_PSD-berichten naar de haak-procedure .

De eerste drie berichten van een tekening sequentie (WM_PSD_PAGESETUPDLG, WM_PSD_FULLPAGERECT of WM_PSD_MINMARGINRECT) bieden informatie die de haak procedure gebruiken kunt om de inhoud van de voorbeeldpagina tekenen. De resterende berichten (WM_PSD_MARGINRECT, WM_PSD_GREEKTEXTRECT, WM_PSD_ENVSTAMPRECT, WM_PSD_YAFULLPAGERECT) in kennis van de haak procedure dat het dialoogvenster staat te vestigen op een specifiek gedeelte van de voorbeeldpagina. Deze manier kan de procedure haak selectief tekenen gedeelten van de voorbeeldpagina.

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 3.51 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Niet-ondersteunde.
Header:Verklaard in commdlg.h.

Zie ook

Overzicht van bibliotheek het gemeenschappelijk dialoogvenster, gemeenschappelijk dialoogvensterberichten, DEVMODE, PagePaintHook, PageSetupDlg, PAGESETUPDLG, WM_PSD_ENVSTAMPRECT, WM_PSD_FULLPAGERECT, WM_PSD_GREEKTEXTRECT, WM_PSD_MARGINRECT, WM_PSD_MINMARGINRECT, WM_PSD_YAFULLPAGERECT

Index