WM_PSD_FULLPAGERECT

De WM_PSD_FULLPAGERECT bericht een PagePaintHook haak procedure van de coördinaten van de rechthoek steekproef pagina in het dialoogvenster pagina-instelling . Het dialoogvenster verzendt dit bericht wanneer het is ongeveer om de inhoud van de voorbeeldpagina .

WM_PSD_FULLPAGERECT hDC = wParam (WPARAM) (HDC);         / / verwerken van het apparaat context lprcPage = lParam (LPARAM) (LPRECT); / / afmetingen van pagina rechthoek 
 

Parameters

hDC
Waarde van wParam. Handvat van de device-context voor de voorbeeldpagina.
lprcPage
Waarde van lParam. Pointer naar een RECT structuur waarin de coördinaten, in pixels, van de voorbeeldpagina.

Retourwaarden

Als de haak procedure waar als resultaat geeft, het dialoogvenster verzendt geen berichten meer WM_PSD * en trekt niet in de steekproef pagina tot de volgende keer dat het systeem moet opnieuw tekenen van de voorbeeldpagina.

Als de haak procedure resulteert in ONWAAR, verzonden het dialoogvenster de resterende berichten van de tekening reeks.

Opmerkingen

Het dialoogvenster pagina-instelling bevat een afbeelding van een voorbeeldpagina waarmee wordt aangegeven hoe de selecties van de gebruiker invloed op het uiterlijk van de afgedrukte uitvoer. Wanneer u de functie PageSetupDlg aanroept, kunt u een PagePaintHook haak procedure voor het aanpassen van het uiterlijk van de voorbeeldpagina bieden. Wanneer het dialoogvenster is ongeveer te trekken van de inhoud van de voorbeeldpagina, verzendt het dialoogvenster een opeenvolging van WM_PSD-berichten naar de haak-procedure .

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 3.51 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Niet-ondersteunde.
Header:Verklaard in commdlg.h.

Zie ook

Overzicht van bibliotheek het gemeenschappelijk dialoogvenster, gemeenschappelijk dialoogvensterberichten, PagePaintHook, PageSetupDlg, RECT, WM_PSD_PAGESETUPDLG

Index