SHAREVISTRING

Een dialoogvenster openen of Opslaanals stuurt de geregistreerde SHAREVISTRING-bericht naar uw haak procedure als een delen voor het geselecteerde bestand treedt wanneer de gebruiker op de knop OK .

Voor dialoogvensters Verkenner-stijl Open en Opslaan als , is dit bericht vervangen door het CDN_SHAREVIOLATION -bericht.

MessageID = RegisterWindowMessage(SHAREVISTRING);
wParam = 0;
lpofn = lParam (LPOPENFILENAME) 

Parameters

lpofn
Aanwijzer naar een structuur NAAMOPENBESTAND . Het lpstrFile lid van deze structuur bevat de bestandsnaam die het delen schending veroorzaakt.

Retourwaarden

De haak procedure moet resulteren in één van de volgende waarden om aan te geven hoe het dialoogvenster moet omgaan met de delen schending:

Retourwaarde Beschrijving
OFN_SHAREFALLTHROUGH Accepteren van de bestandsnaam
OFN_SHARENOWARN De bestandsnaam verwerpen, maar doen de gebruiker niet waarschuwt. De toepassing is verantwoordelijk voor het weergeven van een waarschuwing.
OFN_SHAREWARN Verwerpt de bestandsnaam en wordt een waarschuwingsbericht weergegeven (de hetzelfde resultaat alsof er geen haak-procedure).

Opmerkingen

De haak procedure moet de SHAREVISTRING constante opgeven in een aanroep naar de functie RegisterWindowMessage om de id voor de boodschap van het dialoogvenster.

Het dialoogvenster stuurt de SHAREVISTRING geregistreerde bericht alleen als u niet de OFN_SHAREAWARE vlag in de vlaggen lid van de NAAMOPENBESTAND structuur specificeerde wanneer u het dialoogvenster hebt gemaakt.

Als de haak procedure een ongedefinieerde waarde retourneert, reageert het dialoogvenster alsof OFN_SHAREWARN werd geretourneerd.

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 3.1 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Niet-ondersteunde.
Header:Verklaard in commdlg.h.
Unicode:Gedefinieerd als Unicode en ANSI berichten.

Zie ook

Overzicht van bibliotheek het gemeenschappelijk dialoogvenster, gemeenschappelijk dialoogvensterberichten, CDN_SHAREVIOLATION, OPENBESTANDSNAAM, RegisterWindowMessage

Index