PagePaintHook

De PagePaintHook haak procedure is een toepassing of bibliotheek gedefinieerde callback functie met de functie PageSetupDlg gebruikt. Deze functie ontvangt berichten die u toestaan om de tekening van de voorbeeldpagina in het dialoogvenster Pagina-instelling aanpassen.

Het LPPAGEPAINTHOOK type definieert een pointer naar deze callback functie. PagePaintHook is een tijdelijke aanduiding voor de naam van de toepassing- of bibliotheek gedefinieerde functie.

(UINT CALLBACK PagePaintHook HWND  hdlg, / / ingang naar het dialoogvenster vak vensterUINTuiMsg, / / bericht idWPARAMwParam, / / bericht parameterLPARAMlParam / / bericht parameter);
 

Parameters

hdlg
Ingang naar het venster Pagina-instellingen dialoogvenster vak.
uiMsg
Identificeert het bericht wordt ontvangen.
wParam
Aanvullende informatie over het bericht aangeeft. De exacte betekenis hangt af van de waarde van de parameter uiMsg.
lParam
Aanvullende informatie over het bericht aangeeft. De exacte betekenis hangt af van de waarde van de parameter uiMsg.

Retourwaarden

Als de haak procedure waar als resultaat geeft voor elk van de eerste drie berichten van een tekening sequentie (WM_PSD_PAGESETUPDLG, WM_PSD_FULLPAGERECT of WM_PSD_MINMARGINRECT), wordt het dialoogvenster geen meer berichten verzendt en trekt niet in de steekproef pagina tot de volgende keer dat het systeem moet opnieuw tekenen van de voorbeeldpagina. Als FALSE de haak procedure voor alle drie berichten retourneert, verzonden het dialoogvenster de resterende berichten van de tekening reeks.

Als de haak procedure waar als resultaat voor elk van de resterende berichten in een tekening volgorde geeft, trekt het dialoogvenster niet het overeenkomstige gedeelte van de voorbeeldpagina. Als de haak procedure FALSE voor een van deze berichten retourneert, trekt het dialoogvenster dat gedeelte van de voorbeeldpagina.

Opmerkingen

Het dialoogvenster Pagina-instelling bevat een afbeelding van een voorbeeldpagina waarmee wordt aangegeven hoe de selecties van de gebruiker invloed op het uiterlijk van de afgedrukte uitvoer. De afbeelding bestaat uit een rechthoek die het geselecteerde papier of de envelop type, vertegenwoordigt met een stippellijn rechthoek die de huidige marges en gedeeltelijke (Griekse tekst) tekens om te laten zien hoe de tekst eruitziet op de afgedrukte pagina vertegenwoordigt. Wanneer u de functie PageSetupDlg gebruiken om een dialoogvenster Pagina-instelling te maken, kunt u bieden een PagePaintHook haak procedure voor het aanpassen van het uiterlijk van de voorbeeldpagina.

Opdat de haak procedure, de PAGESETUPDLG structuur die u aan de functie dialoogvenster creatie doorgegeven te gebruiken. De aanwijzer aan de haak-procedure in de lpfnPagePaintHook lid opgeven en de PSD_ENABLEPAGEPAINTHOOK vlag in de vlaggen lid opgeven.

Wanneer het dialoogvenster is ongeveer te trekken van de inhoud van de voorbeeldpagina, ontvangt de haak procedure de volgende berichten in de volgorde waarin ze worden weergegeven:

Bericht Betekenis
WM_PSD_PAGESETUPDLG Het dialoogvenster is ongeveer te trekken van de voorbeeldpagina. De haak procedure kunt gebruiken dit bericht te bereiden om te tekenen van de inhoud van de voorbeeldpagina.
WM_PSD_FULLPAGERECT Het dialoogvenster is ongeveer te trekken van de voorbeeldpagina. Dit bericht geeft aan dat de rechthoek van de voorbeeldpagina.
WM_PSD_MINMARGINRECT Het dialoogvenster is ongeveer te trekken van de voorbeeldpagina. Dit bericht geeft de marge rechthoek.
WM_PSD_MARGINRECT Het dialoogvenster is om ongeveer rechthoek te tekenen de marge.
WM_PSD_GREEKTEXTRECT Het dialoogvenster is ongeveer om de Griekse tekst binnen de marge rechthoek tekenen.
WM_PSD_ENVSTAMPRECT Het dialoogvenster is ongeveer te trekken in de rechthoek envelop-stempel van een voorbeeldpagina envelop. Dit bericht wordt verzonden voor enveloppen alleen.
WM_PSD_YAFULLPAGERECT Het dialoogvenster is ongeveer te trekken het retouradres gedeelte van een voorbeeldpagina envelop. Dit bericht wordt verzonden voor enveloppen en andere papierformaten.

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 3.1 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Niet-ondersteunde.
Header:Verklaard in commdlg.h.
Bibliotheek importeren:Gebruiker gedefinieerde.

Zie ook

Overzicht van bibliotheek het gemeenschappelijk dialoogvenster, gemeenschappelijk dialoogvenster vak functies, PageSetupDlg, PAGESETUPDLG

Index