CB_GETITEMHEIGHT

Een toepassing verzendt een CB_GETITEMHEIGHT-bericht om te bepalen van de hoogte van lijstitems of het selectieveld in een keuzelijst met invoervak.

CB_GETITEMHEIGHT wParam = index (WPARAM);  / / index lParam, punt = 0;               / / niet gebruikt; moet nul zijn 
 

Parameters

index
Waarde van wParam. Hiermee geeft u de keuzelijst met invoervak vak component waarvan de hoogte is moeten worden opgehaald.

Deze parameter moet –1 voor het ophalen van de hoogte van de selectieveld. Het moet nul voor het ophalen van de hoogte van lijstitems, tenzij de keuzelijst met invoervak de CBS_OWNERDRAWVARIABLE stijl heeft. In dat geval is de parameter index de op nul gebaseerde index van een item in de specifieke lijst.

Retourwaarden

De geretourneerde waarde is de hoogte, in pixels, van de lijstitems in een keuzelijst met invoervak. Als de keuzelijst met invoervak de CBS_OWNERDRAWVARIABLE stijl heeft, is het is de hoogte van het item opgegeven door de index -parameter. Als index –1 is, is de geretourneerde waarde de hoogte van het bewerken besturingselement (of static-tekst) gedeelte van de keuzelijst met invoervak. Als een fout optreedt, is de retourwaarde CB_ERR.

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 3.1 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Versie 1.0 of hoger vereist.
Header:Verklaard in winuser.h.

Zie ook

Combo Boxes overzicht, Combo Box berichten, CB_SETITEMHEIGHT, WM_MEASUREITEM

Index