Geluidsbeschrijving Parameter

De Geluidsbeschrijving parameter geeft aan of de gebruiker wil toepassingen in visuele vorm alle belangrijke informatie te presenteren.

De gebruiker bepaalt de instelling van de parameter Geluidsbeschrijving met behulp van de toepassing Controle deelvenster Toegankelijkheid of een andere toepassing voor het aanpassen van het milieu. Deze toepassingen gebruiken de vlaggen van de SPI_GETSHOWSOUNDS en SPI_SETSHOWSOUNDS met de SystemParametersInfo functie ophalen en instellen van de parameter Geluidsbeschrijving.

Toepassingen kunnen gebruiken de vlag SM_SHOWSOUNDS met de GetSystemMetrics -functie voor het bepalen van de staat van de parameter Geluidsbeschrijving. Dit is alleen nodig voor toepassingen die meestal belangrijke informatie door geluid alleen zou presenteren. Aanvragen dienen dat Geluidsbeschrijving steunen als ze geluiden in een van de volgende manieren gebruiken

Passende visuele feedbackformulieren kunnen de software veel meer functionele maken voor gebruikers die op geluid alleen rekenen kunnen. Het is geheel aan jou om te beslissen hoe het best te brengen deze dezelfde informatie in visuele vorm. Bijvoorbeeld, aan te trekken de aandacht van de gebruiker wanneer er nieuwe e-mail binnenkomt, kan de toepassing flash zijn venster of zelfs flash het hele scherm. Als de toepassing meestal klinken om aan te geven maakt dat de gebruiker probeert een illegale bewerking uit te voeren, kan het ook een passende bericht weergegeven op de statusregel of de MessageBox -functie gebruiken om een specifiek foutbericht weer te geven. Als de toepassing meestal ontworpen is voor het afspelen van geluidsfragmenten die betekenis, zoals gedigitaliseerde spraak dragen, kon het ook een bijschrift venster met dezelfde tekst weergeven.

Overbodig gebruik van auditieve en visuele waarschuwingen heeft aangetoond dat vergroot de gebruiksvriendelijkheid van softwaretoepassingen. De parameter Geluidsbeschrijving is een verzoek om visuele feedback, maar het gebruik ervan niet beperkt een aanvraag om informatie visueel te presenteren. Gebruikers moeten kunnen aanvragen visuele feedback ongeacht of ze ook hoorbaar feedback willen.

Index